Благовіщенська міська територіальна громада

Голованівського району Кіровоградської області

Працюємо на Перемогу

Дата: 20.03.2023 10:09
Кількість переглядів: 130

Фото без описуДопомога Збройним Силам України залишається одним із першочергових завдань на сьогодні. За кошти, зібрані під час акції «Добро на Різдво» у сумі 63500 гривень, було придбано необхідні для військових речі.

Військовослужбовці, які тримають оборону на Бахмутському напрямку, потребували безперебійного живлення. Його вдалося забезпечити 28-й бригаді артилерії, придбавши для хлопців зарядну станцію Anker PowerHouse, ємністю батареї 384000 мА*год. Захисники можуть тепер одночасно заряджати 13 приладів: тепловізори, прибори нічного бачення, радіостанції, дальноміри, гаджети, акумулятори та освітлювати бліндажі, приміщення. Станція може заряджатися від сонячної панелі, автомобіля, постійного струму.

Бінокль нічного бачення Night Vision допомагатиме в темний час доби спостерігати за територією бійцям 124-ї бригади на Херсонському напрямку. Прилад оснащений інфрачервоним підсвічуванням дальністю до 400 метрів. Бінокль здійснює запис відео і зйомку фото, у нього добре видно і особливості рельєфу: чагарники, дерева, каміння, а також паркани, автомобілі та багато іншого.

Дякуємо тим, хто долучився до акції: учням, батькам та педагогам двох Благовіщенських, Грушківського та Лозуватського ліцеїв, Центру дитячої та юнацької творчості, працівникам відділу культури, туризму та спорту, Центру культури та дозвілля, Міської Публічної бібліотеки, Школи мистецтв, жителям громади. Вдячні вам і наші військові, які надіслали фотоматеріали зі словами щирої подяки.

 Працюємо разом для перемоги. Підтримуємо тих, хто оберігає нас від ворога. Віримо в них і допомагаємо. Перемога буде наша! 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь