Благовіщенська міська територіальна громада

Голованівського району Кіровоградської області

У Благовіщенському виготовили та погасили поштові конверти і марки з пам’ятним знаком Борцям за волю України

Дата: 27.03.2023 09:50
Кількість переглядів: 148

Фото без опису22 березня 2023 року у рамках Всеукраїнської історичної пересувної виставки-естафети «Незламний, нескорений козацький дух українського народу» до Благовіщенського завітав видатний український філателіст Олександр Канівець.

Національний проєкт, який підтримує Укрпошта, стартував 26 квітня 2022 року. В його рамках Олександр Канівець безперервно відвідав героїчні населенні пункти Івано-Франківської, Чернівецької, Закарпатської, Львівської, Волинської, Рівненської, Тернопільської, Хмельницької, Житомирської, Вінницької, Черкаської областей, а нині мандрує Кіровоградською, звідки має продовжити свій шлях до населених пунктів Одещини.

Виставка-естафета - це унікальна можливість підкреслити незборимість і об`єднання України, непереможність нашого народу. Війна триває не тільки на полі бою, але і на ідеологічному рівні, тому вкрай важливо пропагувати й пам’ятати свою історію.

Подорожуючи, Олександр Канівець показує, що наша країна неподільна, а разом ми незламний духом народ, який здатен творити дива. Під час своєї подорожі колекціонер продовжує доповнювати свою тематичну колекцію, створюючи нові авторські конверти, присвячені пам’ятним знакам на честь видатних діячів української нації.

Перебуваючи в Благовіщенському, О. Канівець разом із працівниками відділу культури, туризму та спорту Благовіщенської міської ради та працівниками Благовіщенського історичного музею виготовив і «погасив» у відділенні «Укрпошти» поштові конверти та марки з пам’ятним знаком Борцям за волю України, які героїчно загинули захищаючи нашу незалежну самостійну державу.

Довідково: Спецпогашення — це погашення спеціальним поштовим штемпелем поштових конвертів та марок, випущених з нагоди великих та пам'ятних подій.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь