Благовіщенська міська територіальна громада

Голованівського району Кіровоградської області

Черговий гуманітарний вантаж доставлено у Миколаївську область

Дата: 11.04.2023 09:53
Кількість переглядів: 185

Фото без описуЖителі Благовіщенської міської територіальної громади відгукнулися на прохання волонтерів у зборі продуктів харчування для мешканців Миколаївщини. Релігійні громади міста і сіл, земляки із Грушки, Новоселиці та Благовіщенського поділилися борошном, крупами, олією, консервацією, хлібом та домашньою випічкою: загалом більше тонни продукції. Для діток передали одяг та іграшки. На Миколаївщині є проблеми з питною водою, тож волонтерський центр «Майбутнє української нації» передав воду у пляшках.

Фото без описуВійськовослужбовець 22 батальйону взводу вогневої підтримки Віталій Яровий, який перебуває зараз у короткостроковій відпустці, волонтер Олександр Панасюк та водій Вадим Жарук за підтримки Благовіщенської міської ради доставили допомогу за місцем призначення. Волонтер з Миколаївщини Ліна Станкевич допомогла організувати розподіл допомоги і близько 100 сімей отримали продуктові набори напередодні Великодня.

Жителі Миколаєва (район Тернівка) щиро дякували вам, шановні жителі громади, за небайдужість і добрі серця, а дітки раділи іграшкам та солодощам.

У складний для країни і кожного з нас час дуже важливо залишатися співчутливими та щирими. Лише разом ми здолаємо ворога! Все буде Україна!

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь