Благовіщенська міська територіальна громада

Голованівського району Кіровоградської області

Черговий гуманітарний вантаж доставлено у Миколаївську область

Дата: 11.04.2023 09:53
Кількість переглядів: 223

Фото без описуЖителі Благовіщенської міської територіальної громади відгукнулися на прохання волонтерів у зборі продуктів харчування для мешканців Миколаївщини. Релігійні громади міста і сіл, земляки із Грушки, Новоселиці та Благовіщенського поділилися борошном, крупами, олією, консервацією, хлібом та домашньою випічкою: загалом більше тонни продукції. Для діток передали одяг та іграшки. На Миколаївщині є проблеми з питною водою, тож волонтерський центр «Майбутнє української нації» передав воду у пляшках.

Фото без описуВійськовослужбовець 22 батальйону взводу вогневої підтримки Віталій Яровий, який перебуває зараз у короткостроковій відпустці, волонтер Олександр Панасюк та водій Вадим Жарук за підтримки Благовіщенської міської ради доставили допомогу за місцем призначення. Волонтер з Миколаївщини Ліна Станкевич допомогла організувати розподіл допомоги і близько 100 сімей отримали продуктові набори напередодні Великодня.

Жителі Миколаєва (район Тернівка) щиро дякували вам, шановні жителі громади, за небайдужість і добрі серця, а дітки раділи іграшкам та солодощам.

У складний для країни і кожного з нас час дуже важливо залишатися співчутливими та щирими. Лише разом ми здолаємо ворога! Все буде Україна!

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь