Благовіщенська міська територіальна громада

Голованівського району Кіровоградської області

Відбулося чергове засідання сесії Благовіщенської міської ради

Дата: 21.04.2023 14:59
Кількість переглядів: 224

Фото без опису21 квітня у приміщенні Благовіщенської міської ради відбулося пленарне засідання двадцять восьмої сесії Благовіщенської міської ради восьмого скликання.

На початку засідання сесії за особисту мужність і самовіддані дії, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності, Орденом за мужність ІІІ ступеня (посмертно) відзначено військовослужбовця, нашого земляка із села Кошаро-Олександрівка Дубіна Сергія Анатолійовича. Державну відзнаку матері загиблого Дубіній Олені Олександрівні вручив Шелестюк Віталій Олексійович, - начальник відділення рекрутингу та комплектування другого відділення Голованівського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки.

Під час засідання ради депутати розглянули 73 питання порядку денного та прийняли 71 рішення. Зокрема було затверджено Програму національно-патріотичного виховання дітей та молоді Благовіщенської міської територіальної громади на 2023-2026 роки; Програму профілактики злочинності та підтримки правоохоронних органів у Благовіщенській міській територіальній громаді на 2023 рік; Програму  фінансової підтримки управління соціального захисту населення Голованівської районної військової адміністрації на 2023 рік; Програму підтримки Благовіщенського сектору Управління Державної міграційної служби України в Кіровоградській області на 2023 рік.

Заслухано звіт про виконання бюджету Благовіщенської міської територіальної громади за І квартал 2023 року та внесено зміни до бюджету Благовіщенської міської територіальної громади на 2023 рік та розглянуто ряд земельних питань.

На сесії міської ради був присутній т.в.о. начальника СПД №2 м. Благовіщенське РВП ГУНП в Кіровоградській області Стаднік Ярослав Миколайович, майор поліції, який ознайомив присутніх із проєктом «Офіцер громади», що є наступним кроком реформи Національної поліції України. Після обговорення даного проєкту, депутати міської ради доручили міському голові підписати Меморандум про співпрацю та партнерство між Головним управлінням Національної поліції в Кіровоградській області та Благовіщенською міською територіальною громадою, а також розробити та подати на розгляд чергової сесії питання «Про затвердження програми «Поліцейський  офіцер громади»».


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь