Благовіщенська міська територіальна громада

Голованівського району Кіровоградської області

Вічна пам’ять Герою!

Дата: 21.04.2023 15:05
Кількість переглядів: 202

Фото без описуБлаговіщенська громада попрощається з Героєм-земляком. 17 квітня 2023 року, виявивши стійкість і мужність під час виконання  службових (бойових) завдань в результаті відновлювальних дій позицій в районі населеного пункту Дубово-Василівка Донецької області, отримавши поранення не сумісні з життям, загинув житель села Новоселиця Юрчук Андрій Володимирович.

Андрій Володимирович Юрчук народився 27 грудня 1983 року в багатодітній сім’ї. Після закінчення у 2001 році Новоселицької середньої школи, навчався у  Голованівському професійно-технічному училищі, де здобув професію тракториста. 2003 року доля поєднала його із Лесею Григорівною. Народилися діти: Ганна та Владислав.

З перших днів повномасштабного вторгнення Юрчук Андрій став на захист своєї країни. Він був надійним побратимом, вірним своєму слову і присязі. Щирий, добрий, товариський, до усіх привітний – таким залишиться у спогадах рідних, друзів, знайомих.

 Висловлюємо щирі співчуття дружині Лесі Григорівні, дітям Ганні та Владиславу, всім рідним та близьким, розділяємо вашу непоправну втрату. Нехай вічною буде пам’ять про усіх Героїв, які віддали життя за мир у нашій країні, за нас усіх.

Прощання із Андрієм Володимировичем Юрчуком відбудеться 22 квітня 2023 року об 11.30 за адресою: с.Новоселиця, вул. Гагаріна, 3.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь