Благовіщенська міська територіальна громада

Голованівського району Кіровоградської області

ПАМ’ЯТАЄМО. ВШАНОВУЄМО. ДЯКУЄМО

Дата: 11.05.2023 08:51
Кількість переглядів: 139

Фото без описуБлаговіщенська громада вшановує пам’ять Героя-земляка: капітана Сингаєвського Ростислава Ігоровича, який загинув 11 травня 2022 року під м. Ізюм Харківської області.

Ростислав Сингаєвський народився 17 квітня 1996 року. Його дитинство та юність пройшли у нашому місті із мрією стати військовим, тож після закінчення у 2013 році Благовіщенської школи №1, вступив до військової академії м. Одеса, а у 2017 році був направлений на службу в 95 ОДШБр, що базувалася у м. Житомир та несла службу в зоні АТО.

Під час повномасштабного вторгнення Ростислав Ігорович захищав свою країну, рідних до останнього подиху. Молодий за віком, але досвідчений військовий, командував 2-ю десантно-штурмовою ротою 1-го десантно-штурмового батальйону 95-ї Окремої штурмової бригади Збройних Сил України.

Щирі співчуття матері, дружині, брату, рідним та близьким Ростислава Сингаєвського. Він віддав своє життя за Україну, за кожного її жителя та назавжди залишиться в наших серцях! Вічна слава! Пам’ятаємо кожного.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь