Благовіщенська міська територіальна громада

Голованівського району Кіровоградської області

Благовіщенська громада попрощається із військовослужбовцем

Дата: 22.05.2023 22:04
Кількість переглядів: 131

Скорботні сльози знову навертаються на очі. 21 травня 2023 року від множинних вогнепальних поранень, отриманих у населеному пункті Дмитрівка Донецької області, помер наш земляк Чупрун Олександр Віталійович.

Олександр Віталійович народився 6 березня 1985 року в місті Ульяновка. Після закінчення одинадятирічного навчання у школі №2, у 2002 році вступив до Кіровоградського педагогічного інституту за фахом вчителя фізичного виховання. Далі була військова підготовка в армії та служба у відділі міліції  м. Київ, одруження та народження донечки Катерини. 26 червня 2020 року Чупрун О.В. пішов на службу за контрактом у Збройні Сили України.

Після повномасштабного вторгнення стрілець-санітар 3 мотопіхотного відділення 2 мотопіходного взводу 3 мотопіхотної роти військової частини А2988 Олександр Чупрун захищав країну у найгарячіших точках: Авдіївці, Пісках, Бахмуті… На жаль, не судилося йому зустріти Перемогу.

Висловлюємо щирі співчуття батькам Надії Федорівні та Віталію Івановичу, дружині Тетяні Миколаївні, доньці Катерині, брату Руслану Віталійовичу, рідним та близьким, розділяємо ваше горе. Пам’ять про всіх захисників збережемо назавжди.

Прощання із Олександром Чупруном відбудеться 23 травня 2023 року об 11.00 за адресою: м. Благовіщенське, вул. Радісна, 39.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь