Благовіщенська міська територіальна громада

Голованівського району Кіровоградської області

Відбулося пленарне засідання 29-ї позачергової сесії міської ради

Дата: 23.05.2023 16:52
Кількість переглядів: 159

Фото без опису23 травня 2023 року відбулося пленарне засідання 29-ї позачергової сесії Благовіщенської міської ради. На початку сесії міський голова Віталій ДОВГОПОЛИЙ спільно із начальником відділу освіти та молоді Володимиром ЛУЦЕНКОМ вручили дипломи Департаменту освіти і науки Кіровоградської військової адміністрації призерам ІІІ етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад та Грамоти Благовіщенської міської ради педагогам, які їх підготували. Відповідно до Програми Благовіщенської міської ради “Обдаровані діти” вони також відзначені грошовими винагородами.

Під час засідання депутати затвердили Програму «Поліцейський офіцер громади» та внесли зміни до комплексної програми соціальної підтримки учасників АТО, операції Об’єднаних сил, членів їх сімей, сімей загиблих учасників АТО, операції Об’єднаних сил, постраждалих учасників Революції Гідності, учасників-добровольців, які брали участь у захисті територіальної цілісності та державного суверенітету на Сході України та вшанування пам’яті загиблих на 2021-2025 роки та Програми «Розвитку та діяльності комунального підприємства «Комсервіс» Благовіщенської міської ради на 2021-2025 роки».

Визначено організатором електронних торгів (аукціону) щодо комплексу (танцювального майданчика), розташованого у м. Благовіщенське, Благовіщенську міську раду та затверджено оголошення про передачу майна в оренду.

Після довготривалого вивчення та обговорення було вирішено припинити діяльність Мечиславської філії Благовіщенського академічного ліцею «Лідер» Благовіщенської міської ради.

Депутати розглянули ряд земельних питань та внесли зміни та доповнення до бюджету Благовіщенської міської територіальної громади на 2023 рік.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь