Благовіщенська міська територіальна громада

Голованівського району Кіровоградської області

З Україною в серці

Дата: 01.06.2023 15:20
Кількість переглядів: 137

Фото без описуСьогодні у населених пунктах Благовіщенської міської територіальної громади було жваво і весело: дітвора та дорослі святкували День захисту дітей. Працівники будинків культури спільно з бібліотеками та закладами освіти провели змістовні захоплюючі заходи: розважально-ігрові програми, арт-майстерні, майстер-класи, малюнки на асфальті, веселі естафети, вікторини, виставки дитячих малюнків, конкурси відеороликів «Дитяча мрія» та інші розваги.

Вихованці  Школи мистецтв, Центру дитячої та юнацької творчості взяли участь у  концертно-розважальної програмі «А ми нашу славну Україну розвеселимо», яка проводилася у м. Благовіщенське. Керівники гуртків ЦДЮТ підготували для  дітей цікаві  майстер-класи з виготовлення метеликів з пластику та фетру, сувенірних квітів з фетру, а Благовіщенський історичний музей - майстер-клас з виготовлення садового горщика. Працівники ювенальної поліції  та Державної служби з надзвичайних ситуацій зацікавили малечу професійним інвентарем та продемонстрували його у роботі.

Вихованці хореографічного гуртка «ІndiGo» (керівник Ольга Горбань) відкрили захід хореографічною композицією «Молитва за Україну».  Привітав усіх дітей та їх батьків зі святом начальник відділу культури, туризму та спорту міської ради Андрій КУЦЕРДА. Андрій Валерійович вручив грамоти,  подяки учням Школи мистецтв, які протягом року стали переможцями всеукраїнських та міжнародних конкурсів, виставок, мистецьких проектів і показали високі успіхи у навчанні, а також їхнім педагогам; дипломи та грамоти вихованцям ЦДЮТ - призерам всеукраїнських та міжнародних конкурсів та керівникам гуртків. Подякою відділу освіти та молоді міської ради відзначено Артема ПАВЛЕНКА, -  провідного фахівця ВЦЗ Голованівського РУ ГУДСНС України в Кіровоградській області. Відзнаками за активну участь у роботі Парламенту дітей Благовіщенської міської територіальної громади нагороджено шкільні парламенти дітей Благовіщенського академічного ліцею «Лідер», Шамраївського ліцею та Благовіщенського ліцею «Інтелект».

Фото без описуЦікаві, змістовні  виступи вихованців  Благовіщенської школи мистецтв, Благовіщенського центру  дитячої та юнацької творчості  наповнили учасників заходу  позитивними емоціями, почуттям патріотизму та гордості  за наш український народ, за нашу нескорену Україну, вірою в Перемогу. Своєю творчістю ділилися тріо «Перлинки», А. Нагорна, С. Кухарчук, А. Паскаль, В. Ковалішина, Т. Руденко, Є. Мазур, хореографічні колективи «Джерельце», «Веселка», «Подоляночка», «Індіго». Завершилася концертно-розважальна програма флешмобом «Танцюють всі з Україною в серці».  Щасливі, усміхнені, задоволені діти продовжили святкування з аніматорами розважального центру та дитячими цікавинками від Червоного Хреста.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь