Благовіщенська міська територіальна громада

Голованівського району Кіровоградської області

Працюють ветеранський простір та психологічний хаб Благовіщенської міської територіальної громади

Дата: 05.06.2023 13:36
Кількість переглядів: 217

Для координації діяльності усіх уповноважених органів, установ та підприємств територіальної громади розпорядженнями Благовіщенського міського голови від 25.04.2023 р. №85-р та №87-р утворено ветеранський простір та Психологічний хаб по роботі з особами, що постраждали від повномасштабного військового вторгнення російської федерації в Україну.

Завданнями ветеранського простору є сприяння захисту прав та законних інтересів військовослужбовців, які брали участь у захисті територіальної цілісності та державного суверенітету України та членів їх сімей, організація надання їм соціальних, медичних, освітніх, психологічних та інших послуг.

До ветеранського простору відповідно до напрямків входять: КНП “Центр первинної медико-санітарної допомоги Благовіщенської міської ради”; КНП “Благовіщенська лікарня” Благовіщенської міської ради; відділ освіти та молоді міської ради; відділ праці та соціального захисту населення міської ради; відділ культури, туризму та спорту міської ради; Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Благовіщенської міської ради; Центр соціальних служб Благовіщенської міської ради; служба у справах дітей міської ради.

Відповідальні за діяльність ветеранського простору забезпечують ведення обліку; оформлення соціальних паспортів військовослужбовців (проведення обстежень (у разі потреби), анкетування, співбесід, визначення потреб військовослужбовців, ведення обліку отриманих послуг та інше) та підтримання їх в актуальному стані; інформування військовослужбовців про їх права, пільги, виплати, послуги, які вони та члени їх сімей можуть отримувати та інше.

Психологічний хаб забезпечує надання психологічної допомоги особам, що постраждали від повномасштабного вторгнення російської федерації в Україну.

За детальною інформацією звертатися: м. Благовіщенське, вул. Героїв України, 72, кабінети 20, 21, тел. 0979885915 (ветеранський простір)  та  8,9, тел. 0970780650 (психологічний хаб).


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь