Благовіщенська міська територіальна громада

Голованівського району Кіровоградської області

Допомогу Херсонщині передано. Все буде Україна!

Дата: 14.06.2023 16:49
Кількість переглядів: 117

    Фото без опису     Українці продовжують об'єднуватися, щоб допомагати жителям Херсонщини, які постраждали після підриву греблі Каховської ГЕС. Десятки населених пунктів затоплені, люди рятують не лише власне майно, а й тварин від загибелі.

Жителі нашої громади максимально оперативно долучилися до збору гуманітарної допомоги: продуктів харчування (борошно, цукор, сіль, крупи та макаронні вироби, олія, печиво, чай, дитяче харчування, консерви, хлібобулочні вироби), води, засобів особистої гігієни, одягу та взуття, постільної білизни, рушників, іграшок, корму для тварин та іншого. 12 червня 2023 року більше трьох тонн продукції було доставлено у волонтерський штаб м. Херсон.

Вдячні сільгоспвиробникам, підприємцям, жителям громади, всім, хто не залишився байдужим. На жаль, нас об’єднує біда, але вкотре доводимо, що ми єдині! Все буде Україна!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь