Благовіщенська міська територіальна громада

Голованівського району Кіровоградської області

Відбулося пленарне засідання сесії Благовіщенської міської ради

Дата: 07.07.2023 16:29
Кількість переглядів: 170

Фото без опису07 липня 2023 р. відбулося пленарне засідання 31-ї сесії Благовіщенської міської ради, яке тривало майже чотири години. Перед початком розгляду питань порядку денного Благовіщенський міський голова Віталій ДОВГОПОЛИЙ вручив за сумлінну працю та зразкове виконання службових обов’язків, високий професіоналізм та з нагоди Дня Конституції України Грамоту Кіровоградської обласної військової адміністрації директору Центру соціальних служб міської ради Наталі КИЗИМІ.

Депутати розглянули 110 питань порядку денного, одним із яких було встановлення ставок місцевих податків і зборів на території громади, які будуть застосовуватися з 01 січня 2024 року.

Заслухано звіт про виконання бюджету Благовіщенської міської територіальної громади за  І півріччя 2023 року та внесено зміни до Комплексної програми запобігання та реагування на надзвичайні ситуації техногенного та природного характеру на території Благовіщенської міської територіальної громади на 2022-2026 роки; Програми відшкодування різниці між тарифами, встановленими в економічно обґрунтованому розмірі на опалювальний період 2022/2023 років, та такими, які фактично застосовувалися в опалювальному періоді 2022/2023 років на послуги з постачання теплової енергії для потреб бюджетних установ Благовіщенської міської територіальної громади, які надаються ПП “АВКУБІ” та Програми соціально-економічного розвитку Благовіщенської міської територіальної громади на 2021-2025 роки.

Розглянуто клопотання головних розпорядників коштів та  внесено зміни і доповнення до бюджету Благовіщенської міської територіальної громади на 2023 рік.

Опрацьовано земельні питання, серед яких затвердження технічної документації із землеустрою та передача у власність громадянам земельних ділянок, на яких розміщене їхнє майно. Ряд земельних питань стосувалися надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо встановлення (зміни) меж населених пунктів громади, передачі в оренду та продажу земельних ділянок.

Депутати заслухали директорів Данилово-Балківської гімназії, Благовіщенського академічного ліцею «Лідер» та Благовіщенського ліцею «Інтелект», які презентували Стратегії розвитку навчальних закладів на 2023-2028 роки. Вирішено винести дані Стратегії розвитку на   сесії після остаточного затвердження мережі освітніх закладів громади.

Розглянувши заяву Осієвської Ірини Василівни, було прийнято рішення про дострокове припинення повноважень її як депутата міської ради.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь