Благовіщенська міська територіальна громада

Голованівського району Кіровоградської області

Шановні жителі Благовіщенської територіальної громади!

Дата: 28.07.2023 09:29
Кількість переглядів: 60

Фото без описуСьогодні, у день вшанування пам’яті видатного державотворця Київського князя Володимира Великого та у День Хрещення Київської Руси-України, ми відзначаємо День Української Державності. Це свято нагадує нам про тисячолітню історію державотворення нашої країни. Більше 350 років український народ боровся за відновлення української державності. Укравши нашу (русько-українську) історію та привласнивши ім’я (Русь), москва завжди заперечувала самобутність українського народу, української нації, системно руйнувала зародки національної свідомості українців, прагнення відновити державність, забороняла мову. Брехливі московитські історики примушували українців забути своїх предків, історію, нівелюючи їх право мати власну ідентичність, мати державу. Саме тому наші воїни захищають суверенітет, територіальну цілісність України, її існування від рашистської нечисті.

Війна за єдність, незалежність та право українців самим обирати своє майбутнє засвідчує нерозривний зв’язок між поколіннями борців за її волю, демонструючи світові неподільність української землі та непохитність її нації.

У День Державності України вшановуємо всіх, хто доклав зусиль, щоб Україна існувала як незалежна демократична держава.  

 Впевнений у безхмарному завтрашньому дні України. Цей день обов’язково настане, Заради нього ми вже сьогодні усі разом свідомо маємо працюватимемо на благо Батьківщини.

Бажаю всім міцного здоров’я, миру, добра, достатку, сили і наснаги в усіх справах. Нехай впевненість у кращому майбутньому надихає нас на нові звершення в ім’я Соборної Незалежної України.  Слава Україні!

 

Віталій ДОВГОПОЛИЙ,

Благовіщенський міський голова.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь