Благовіщенська міська територіальна громада

Голованівського району Кіровоградської області

ПАМ’ЯТАЄМО. ВШАНОВУЄМО. ДЯКУЄМО

Дата: 14.08.2023 08:24
Кількість переглядів: 195

Фото без описуБлаговіщенська громада вшановує пам’ять Героя-земляка Верби Артема Івановича, який загинув 14 серпня 2022 року поблизу населеного пункту Мар’їнка Донецької області, за.

Верба Артем Іванович народився 11 грудня 1988 року в м. Благовіщенське. Навчався у Благовіщенській школі, згодом здобув професію газоелектрозварювальника у місцевому професійно-технічному училищі. Після строкової служби залишився проходити військову службу за контрактом. Довелося молодому хлопцеві боронити наші кордони на сході країни, був учасником Антитерористичної операції.

У 2006 році родина переїхала у с. Мечиславка, де і оселилася на постійне проживання, працював у товаристві «Ятрань», згодом і за кордоном.

З початку військового вторгнення російських окупантів в Україну, Артем Іванович, як і його старший брат, пішов захищати свободу та незалежність держави. На жаль, на 34-му році життя молодого чоловіка обірвалося.

Щирі співчуття матері, рідним та близьким Артема Івановича. Він віддав своє життя за Україну, за кожного її жителя та назавжди залишиться в наших серцях! Вічна слава Герою! Пам’ятаємо кожного.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь