Благовіщенська міська територіальна громада

Голованівського району Кіровоградської області

Відбулося 33-є пленарне засідання міської ради

Дата: 21.08.2023 15:44
Кількість переглядів: 223

Фото без описуПід головуванням міського голови Віталія Довгополого відбулося 33-є пленарне засідання Благовіщенської міської ради. Секретар Благовіщенської міської територіальної виборчої комісії Світлана Ясінська представила депутата, яка набула повноважень, Юлію Трохимчак. За рішенням сесії її включено до складу постійної комісії міської ради з питань містобудування, будівництва, агропромислового комплексу та земельних відносин й охорони природи та закріплено за Сабатинівським старостинським округом.

До освітянського блоку питань порядку денного сесії, з яких інформував начальник відділу освіти та молоді міської ради Володимир Луценко, увійшли питання про затвердження Положення про стипендію Благовіщенської міської ради обдарованим дітям територіальної громади та Положення про порядок використання шкільних автобусів; реорганізацію Кам’янокриничанського закладу дошкільної освіти «Білочка» Благовіщенської міської ради (його за рішенням сесії приєднано до Кам’янокриничанської гімназії); закриття груп у закладах дошкільної освіти громади. З метою підвозу дітей села Мечиславка до навчальних закладів села Йосипівка, депутати погодили передачу шкільного автобуса з балансу Благовіщенського академічного ліцею «Лідер» на баланс Йосипівського ліцею.

Депутати внесли зміни до Програми підготовки медичних працівників та поліпшення їх соціального захисту на 2021-2023 роки. З метою стимулювання молодих медичних працівників погоджено здійснення одноразових стимулюючих виплат молодим лікарям, які прийшли на роботу після завершення навчання. Внесено також зміни до Комплексної програми запобігання та реагування на надзвичайні ситуації техногенного та природного характеру на території Благовіщенської міської територіальної громади на 2022-2026 роки; затверджено цільову програму відшкодування різниці в тарифах Благовіщенському міському підприємству «Комунальник» на житлово-комунальні послуги для населення на 2023-2025 роки, Положення про порядок списання майна комунальної власності Благовіщенської міської територіальної громади та Положення про порядок закріплення майна комунальної власності Благовіщенської міської територіальної громади за юридичними особами публічного права Благовіщенської міської ради на праві господарського відання або оперативного управління.

Після обговорення було внесено зміни та доповнення до бюджету Благовіщенської міської територіальної громади на 2023 рік і перейменовано Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Благовіщенської міської ради та затверджено його Положення.

Розглянуто 49 питань земельного характеру та прийнято відповідні рішення.

 

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь