Благовіщенська міська територіальна громада

Голованівського району Кіровоградської області

ПАМ’ЯТАЄМО. ВШАНОВУЄМО. ДЯКУЄМО

Дата: 26.08.2023 08:05
Кількість переглядів: 226

Фото без описуБлаговіщенська громада вшановує пам’ять Героя-земляка Вершигори Володимира Віталійовича, який загинув 28 серпня 2022 року, звільняючи від російської орди Херсонщину.

Володимир Віталійович народився 26 серпня 1993 року у Вільховому. У рідному селі пройшло його дитинство, тут ріс і навчався. Після закінчення 9 класу здобував професію маляра-штукатура в Ульяновському професійно-технічному училищі, потім була служба в лавах Збройних Сил України, був учасником Антитерористичної операції під час якої отримав поранення.

Після звільнення зі служби одружився з Іванною, народилися у подружжя сини Сергій та Артем. Облаштовували своє сімейне вогнище з дружиною у Колодистому сусідньої Черкаської області.

24 лютого 2022 року Володимир Віталійович в числі добровольців пішов до військкомату. Він знову взяв до рук зброю, щоб захистити свою родину, усіх земляків. У день свого народження 26 серпня  2022 року під час важких боїв у Херсонській області Володимир Вершигора загинув.

Щирі співчуття матері, дружині та синам Володимира Віталійовича, його рідним та близьким. Він віддав своє життя за Україну, за кожного її жителя та назавжди залишиться в наших серцях! Вічна слава Герою! Пам’ятаємо кожного.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь