Благовіщенська міська територіальна громада

Голованівського району Кіровоградської області

Шаную воїнів, біжу за Героїв України! 

Дата: 29.08.2023 15:23
Кількість переглядів: 132

       Фото без опису Щорічний всеукраїнський забіг “Шаную воїнів, біжу за Героїв України” – це патріотична акція вшанування пам’яті воїнів, які загинули під час російсько-української війни. Кожен бажаючий має можливість пробігти за тих, хто загинув на полі битви, захищаючи свободу країни, своїх рідних, друзів. Це наш вияв подяки військовослужбовцям та їхнім сім’ям за внесок у збереження територіальної цілісності країни.  

Фото без опису

      Сьогодні приспущений Державний Прапор України майорів на міському стадіоні у Благовіщенському. Жителі громади: діти та рідні загиблих Героїв, керівники та працівники установ, педагоги та учні закладів освіти долучилися до забігу. Відкрив захід міський голова Віталій Довгополий, звернувшись зі словами вдячності до рідних загиблих захисників. Мати загиблого у 2015 році Харті Вадима Миколайовича зазначила важливість проведення подібних заходів задля збереження вічної пам’яті про Героїв та подякувала організаторам і всім учасникам. Присутні вшанували пам'ять про загиблих хвилиною мовчання. Кожен учасник на знак вдячності біг зі світлиною та ім’ям загиблого Героя нашої громади. 

Фото без опису

Шануємо і пам’ятаємо загиблих воїнів, підтримуємо їхніх рідних та віримо в ЗСУ і нашу перемогу. Слава Героям! Слава Україні!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь