Благовіщенська міська територіальна громада

Голованівського району Кіровоградської області

17 вересня в Україні відзначається День усиновлення

Дата: 17.09.2023 08:00
Кількість переглядів: 284

     Фото без опису

 День усиновлення - це свято дітей, які набули люблячих та дбайливих батьків, свято родин, які взяли на себе відповідальність за долю сиріт та діточок, позбавлених батьківського піклування. Усиновлення – особливе батьківство, благородний і виважений шлях у житті. Усиновивши чи взявши дитину під опіку, ви даруєте їй дитинство і надію на повноцінне життя, вселяєте в її душу віру в добро, навчаєте бути самодостатньою і впевненою у собі. Візьміть дитину у свою родину! І нехай разом з цим прекрасним моментом у Вас назавжди поселиться щастя, добробут та родинне благополуччя!

         Щиро вітаю усиновителів, прийомних батьків, батьків-вихователів, опікунів, піклувальників з Днем усиновлення! Висловлюю велику вдячність кожній родині всім небайдужим до дитячої долі, яка надала покинутій дитині щастя мати сім’ю! Низький уклін вам за добро, терпіння і вміння дарувати любов! Висловлюю подяку працівникам служби у справах дітей, центру соціальних служб Благовіщенської міської ради. В досягнутих результатах велика частка вашого серця, розуму, натхнення. Впевнені, що нам вистачить наполегливості, фаховості професійно провадити державну політику у сфері захисту прав дітей.

         Історію і країну творять люди, історію щасливого дитинства творять батьки.

 

З повагою,

Міський голова                                                                            Віталій ДОВГОПОЛИЙ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь