Благовіщенська міська територіальна громада

Голованівського району Кіровоградської області

ПІДТРИМУЄМО ЗСУ – НАБЛИЖАЄМО ПЕРЕМОГУ

Дата: 27.09.2023 14:57
Кількість переглядів: 132

Фото без описуБлаговіщенська громада продовжує підтримувати захисників. Сьогодні жителі та гості міста мали можливість долучитися до збору коштів для купівлі дрона для 40 Окремої артилерійської бригади імені Великого князя Вітовта, при цьому послухати українські сучасні патріотичні пісні та інструментальні композиції у виконанні військового оркестру 40-ї ОАБр «Art Military Band» під керівництвом військового диригента, майора Володимира Кісюка.

За підтримки Благовіщенської міської  ради, громадської організації «Ніхто крім нас» біля ринку у місті Благовіщенське відбувся  благодійний концерт «Богам війни потрібні очі». Глядачі гучними оплесками дякували за кожне виконання, і після півторагодинного виступу просили ще пісень «на біс».

Вартість одного дрона складає майже 110 тисяч гривень. Майже третю частину для його придбання сьогодні зібрали глядачі: 34050 грн. Ці «очі» допоможуть нашим військовим виявляти та знищувати ворога. Тож продовжуємо згуртовуватись, адже у єдності наша сила. Разом до Перемоги!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь