Благовіщенська міська територіальна громада

Голованівського району Кіровоградської області

Шановні освітяни Благовіщенської територіальної громади!

Дата: 01.10.2023 08:02
Кількість переглядів: 119

Фото без описуВід імені депутатського корпусу, виконавчого комітету, старост міської ради щиро вітаю вас з професійним святом – Днем працівника освіти.

У стародавній народній мудрості мовиться: «Усюди цінність школи дорівнює цінності її вчителя». Саме педагоги відкривають перед усіма необ’ємний всесвіт знань, дають перші незабутні уроки добра, чесності і справедливості, любові до батьків та рідної землі. Тому День вчителя – це свято кожного з нас, адже ми з величезною вдячністю згадуємо своїх шкільних вчителів та викладачів.

Нехай ваша нелегка, але така важлива справа, цінується, шанується і щедро винагороджується, а учительські будні приносять лише радість і будуть плідними. Будьте мудрими і справедливими, і нехай ваш учительський талант зможе реалізуватися повною мірою. Бажаю вам, дорогі наші освітяни, відчуття повноти і неповторності життя, здоров’я, невичерпних творчих сил, натхнення, щастя, наполегливості та мудрості, оптимізму і терпіння.  Дякуємо вам за працю задля майбутнього України!

Віталій ДОВГОПОЛИЙ,

Благовіщенський міський голова.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь