Благовіщенська міська територіальна громада

Голованівського району Кіровоградської області

Патріотичний забіг та пісенний марафон до Дня захисників і захисниць України

Дата: 29.09.2023 16:17
Кількість переглядів: 84

Фото без описуЗ метою національно-патріотичного виховання дітей та учнівської молоді, популяризації героїзму військового подвигу, виховання громадянської свідомості підростаючого покоління, вшанування мужності і героїзму воїнів, до  Дня захисників і захисниць України педагоги Благовіщенського ліцею «Інтелект» організували та провели патріотичний забіг та марафон патріотичної пісні.  Учні 5-11 класів та вчителі розгорнули кількаметрові Прапори України і пробігли з ними центральними вулицями Благовіщенського, вигукуючи «Слава Україні! Героям Слава! Україна – понад усе!».

На знак вшанування всіх, хто поліг, захищаючи свободу і незалежність України, діти поклали квіти до памятного знака Борцям за волю України і долучилися до Хвилини мовчання.

Гімн України лунав з дитячих вуст по-особливому: надзвичайно проникливо і щемно. Заступник Благовіщенського міського голови Ліна ВЕРБЕЦЬКА подякувала дітям за постійну підтримку військових: малюнки, обереги, солодощі та інші речі, які вони виготовляють і передають на передову, та побажала найшвидшої перемоги і усім дочекатися повернення рідних живими і здоровими. Привітав усіх зі святом та висловив своє захоплення юними патріотами начальник відділення рекрутингу та комплектування другого відділу територіального центру комплектування та соціальної підтримки Віталій ШЕЛЕСТЮК.

Під час пісенного марафону діти співали сучасні українські пісні, серед яких «Червона калина», «Сон», «Лента за лентою», «Воля», «Україна в нас одна»  та інші. Віримо, що щирі дитячі бажання відгукнуться у всесвіті і стануть захистом для наших відважних військових та всієї України.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь