Благовіщенська міська територіальна громада

Голованівського району Кіровоградської області

ПАМ’ЯТАЄМО. ВШАНОВУЄМО. ДЯКУЄМО

Дата: 04.10.2023 08:01
Кількість переглядів: 167

Фото без описуБлаговіщенська громада вшановує пам’ять Героя-земляка Лісового Олега Петровича, який загинув 04 жовтня 2022 року поблизу с. Давидів Брід Бериславського району Херсонської області, виконуючи бойове завдання.

Життєва стежка Олега Петровича розпочалася 14 листопада 1984 року у Чернівецькій області. У 1991 році сім’я переїхала до Дельфінового, тож Олег навчався у Лозуватській загальноосвітній школі. Професію водія-механіка здобув у Кривоозерському училищі.  Після проходження військової служби, на яку був призваний у 2001 році, Олег Петрович переїхав на проживання до смт. Голованівськ. Життя поєднало його долю з Наталією Миколаївною і подарувало подружжю п’ятеро дітей.

З початком повномасштабного вторгнення Олег Петрович добровольцем пішов боронити Україну, хоча за станом здоров’я не підлягав мобілізації.

Щирі співчуття висловлюємо батьку Петру Васильовичу, дружині Наталії Миколаївні та дітям Олега Петровича. Він віддав своє життя за Україну, за кожного її жителя та назавжди залишиться в наших серцях! Вічна слава Герою! Пам’ятаємо кожного.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь