Благовіщенська міська територіальна громада

Голованівського району Кіровоградської області

Благовіщенська громада попрощається із захисником

Дата: 07.10.2023 17:08
Кількість переглядів: 171

Фото без описуІз сумом повідомляємо про те, що у жорстокій війні з російським агресором поблизу населеного пункту Вербове Запорізької області загинув наш земляк Бортник Іван Миколайович.

Іван Миколайович Бортник народився 6 жовтня 1994 року у селі Данилова Балка. Після закінчення 9 класів Шамраївської школи, здобував професію техніка-механіка у Гайворонському машинобудівному коледжі. З 2017 року Іван Миколайович працював механіком у «Сканія-сервіс», «МАN сервіс» міста Одеса. Згодом став приватним підприємцем і займався улюбленою справою.

24 липня 2023 року Іван Миколайович був мобілізований і разом з іншими хлопцями проходив навчання у Великобританії. Вдома його чекали дружина Лідія та донечка Влада. На жаль, 5 жовтня, у переддень свого дня народження, Іван Миколайович загинув під час виконання бойового завдання.

Висловлюємо щирі співчуття матері Таїсії Володимирівні, батьку Петру Михайловичу,  дружині Лідії Василівні, донечці Владиславі, сестрі Дарії Петрівні, розділяємо ваш біль втрати. Низький уклін воїну-захиснику. Герої не вмирають!

Прощання з Іваном Бортником відбудеться 08 жовтня об 11.00 за адресою: м. Благовіщенське, вул. Садова, 40.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь