Благовіщенська міська територіальна громада

Голованівського району Кіровоградської області

ПАМ’ЯТАЄМО. ВШАНОВУЄМО. ДЯКУЄМО

Дата: 15.10.2023 08:01
Кількість переглядів: 168

Фото без описуБлаговіщенська громада вшановує пам’ять Героя-земляка Щура Олександра Сергійовича, який загинув 15 жовтня 2022 року поблизу населеного пункту Нова Кам’янка Херсонської області, захищаючи Україну та кожного її жителя.

Олександр Сергійович Щур народився 18 лютого 1982 року в Ульяновці. Закінчив 9 класів Ульяновської школи №2, здобув професію машиніста крана автомобільного у професійно-технічному училищі. Згодом навчався в Кіровоградському національному технічному університеті та служив у Збройних Силах України.

10 років Олександр Щур працював у Добровеличківському районному відділенні УМВС, був старшим дільничним і мав звання капітана поліції. Після звільнення зі служби, працював за кордоном.У перші дні повномасштабного вторгнення Олександр Сергійович пішов добровольцем захищати країну від ворога.

Щирі співчуття висловлюємо матері Людмилі Петрівні та батьку Сергію Сергійовичу, сестрі Тетяні, рідним та близьким, розділяємо ваш біль і втрату. Олександр Сергійович Щур віддав своє життя за Україну, за усіх нас та назавжди залишиться в наших серцях! Вічна слава Герою! Пам’ятаємо кожного.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь