Благовіщенська міська територіальна громада

Голованівського району Кіровоградської області

Засідання тридцять четвертої сесії Благовіщенської міської ради

Дата: 13.10.2023 16:47
Кількість переглядів: 177

Фото без описуСьогодні у приміщенні Благовіщенського будинку культури відбулося засідання тридцять четвертої сесії Благовіщенської міської ради восьмого скликання. На засіданні були присутні 17 депутатів. Перед тим, як перейти до  розгляду питань порядку денного, міський голова Віталій Довгополий  вручив Подяку Кіровоградської обласної військової адміністрації за сумлінну працю, особистий внесок у соціально-економічний і культурний розвиток області, активну громадську позицію та з нагоди Дня Незалежності ФІЛОНОВІЙ Тетяні Сергіївні,  директору фізичній-особі підприємцю “Філонова Тетяна Сергіївна”.

З  метою забезпечення законності, публічного порядку, правопорядку, охорони прав, свобод і законних інтересів громадян на території  Благовіщенської міської територіальної громади депутатами прийнято рішення про створення поліцейських станцій на території Благовіщенської міської територіальної громади. Зокрема, поліцейські станції створено в селах Лозувата та Великі Трояни.

Розглянуто ряд питань,  які стосувались освіти та медичної галузі:  Про делегування окремих повноважень засновника закладів освіти відділу освіти та молоді Благовіщенської міської ради; Про реорганізацію Розношенського та Кам’янокриничанського закладів дошкільної освіти.

Розглянуто блок питань про внесення змін та доповнень до Комплексних та цільових програм:

- Про внесення змін до Комплексної програми запобігання та реагування на надзвичайні ситуації техногенного та природного характеру на території Благовіщенської міської територіальної громади на 2022-2026 роки;

- Про внесення змін до ПрограмиПоліцейський офіцер громад” Благовіщенської міської територіальної громади на 2023 рік;

- Про внесення змін та доповнень до цільової Програми заходів національного спротиву, підтримки заходів мобілізаційної підготовки, мобілізації, призову на строкову військову службу, військову службу за контрактом, територіальної оборони Благовіщенської міської ради на 2023-2024 роки;

- Про внесення змін до Комплексної програми соціальної підтримки учасників АТО, операції Об’єднаних сил, членів їх сімей, сімей загиблих учасників АТО, операції Об’єднаних сил, постраждалих учасників Революції Гідності, учасників-добровольців, які брали участь у захисті територіальної цілісності та державного суверенітету на Сході України та вшанування пам’яті загиблих  на 2021-2025 роки.

На сесії міської ради заслухано звіти про використання коштів резервного фонду бюджету Благовіщенської міської територіальної громади за 9 місяців 2023 року та про виконання бюджету Благовіщенської міської територіальної громади за 9 місяців 2023 року. Розглянуто питання про внесення змін та доповнень до бюджету Благовіщенської міської територіальної громади на 2023 рік та затвердження розпоряджень Благовіщенського міського голови.

Депутати  заслухали  та опрацювали 58 земельних питань.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь