Благовіщенська міська територіальна громада

Голованівського району Кіровоградської області

Відбулося чергове засідання сесії міської ради

Дата: 17.11.2023 16:04
Кількість переглядів: 439

Фото без опису17 листопада 2023 року відбулося пленарне засідання тридцять пятої сесії Благовіщенської міської ради восьмого скликання. Депутати розглянули ряд важливих для громади питань, зокрема, фінансові. Заслухано звіт про виконання бюджету Благовіщенської міської територіальної громади за 9 місяців 2023 року у розрізі по населених пунктах; внесено зміни до бюджету громади відповідно до клопотань головних розпорядників коштів. За рахунок перевиконання бюджету виділено: на галузь «Освіта» 1 млн 281 тис. 220 грн.; на галузь «Охорона здоров’я» - 2 млн 513 тис 400 грн, зокрема КНП «Благовіщенська лікарня»  для виплати заробітної плати працівникам - 971,4 тис. грн.; матеріальної допомоги на оздоровлення іншим працівникам (санітарки і адмінперсонал) - 518,5 тис. грн.; на оплату енергоносіїв - 320 тис. грн.; та для КНП «Центр первинної медико-санітарної допомоги Благовіщенської міської ради» для виплати заробітної плати за листопад-грудень 2023 року – 703,5 тис. грн.; на галузь «Соціальний захист» для виплати матеріальної допомоги на лікування та вирішення соціально-побутових питань жителям громади уточнено 100 тис. грн.

Передбачено кошти на придбання солодких подарунків до свята Святого Миколая для дітей закладів освіти громади (дошкільних, загальноосвітніх закладів, ДЮСШ, Школи мистецтв та дітей пільгових категорій).

Внесено зміни до програми соціально-економічного розвитку Благовіщенської міської територіальної громади на 2021-2025 роки, якими передбачені заходи щодо надання матеріально-технічної допомоги військовим частинам та підрозділам територіальної оборони (військовим формуванням ЗСУ).

Більше години розглядали питання про затвердження Плану формування спроможної  мережі закладів освіти Благовіщенської міської територіальної громади. Після обговорення, у якому взяли участь депутати міської ради, педагоги закладів освіти та батьки учнів, було винесено пропозиції та прийнято відповідне рішення.

Депутати розглянули ряд земельних питань, серед яких погоджено проекти землеустрою щодо встановлення (зміни) межі адміністративно-територіальних одиниць населених пунктів громади та затверджені технічні документації із землеустрою.

З усіма прийнятими рішеннями можна ознайомитися на офіційному сайті міської ради у розділі «Офіційні документи».


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь