Благовіщенська міська територіальна громада

Голованівського району Кіровоградської області

Міські навчально-тренувальні змагання військово-патріотичної гри «Джура»

Дата: 20.11.2023 13:44
Кількість переглядів: 159

Фото без опису17 листопада 2023 року  Благовіщенським центром дитячої та юнацької творчості організовано та проведено  навчально-тренувальні змагання  дитячо-юнацької  військово-патріотичної гри «Джура»  для учнів закладів загальної середньої освіти Благовіщенської міської територіальної громади. У заході взяли участь  учні Благовіщенського академічного ліцею «Лідер», Благовіщенського ліцею «Інтелект», Вільхівського ліцею  імені Л.В. Куценка,  Великотроянівського ліцею, Грушківського ліцею, Новоселицького ліцею, Лозуватського ліцею, Сабатинівського ліцею імені Т.Г. Гавриша та Шамраївського ліцею.

Навчально-тренувальні змагання військово-патріотичної гри «Джура»    проводяться з метою  виховання громадян-патріотів, захисників державної незалежності та територіальної цілісності України як високоморальних особистостей, які плекають українські традиції, духовні цінності, володіють відповідними знаннями, вміннями та навичками, здатні реалізувати свій потенціал в умовах сучасного суспільства шляхом створення та розвитку національно-патріотичних осередків самовиховання дітей та молоді у закладах загальної середньої освіти у тісній співпраці з громадськістю та учнівським самоврядуванням.

       Щира вдячність керівнику другого відділу Голованівського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки Віктору Ціомі за підтримку та професійну допомогу у проведенні заходу. Військовослужбовці територіального центру провели навчання, тренування та здійснили компетентне суддійство навчально-тренувальних змагань.

       У ході кожного заходу забезпечення якісним професійним медичним обслуговуванням відбувається в тісній співпраці з працівниками КНП «Центр первинної медико-санітарної допомоги Благовіщенської міської ради» на чолі з директором Іриною Данильченко. Педагоги, що супроводжували команди  активно долучилися до заходу, підняли у своїх учнів емоційний дух, прагнення до перемоги, бажання показати кращий результат, вміння працювати в команді  та долати труднощі у складних умовах.

       Вітаємо  переможців  змагань:

       Дипломами переможців та пам’ятними відзнаками нагороджено команди «Патріоти України» Благовіщенського академічного ліцею «Лідер» за зайняте І місце; «Героїчне серце» Лозуватського ліцею за ІІ місце; «Веселі козачата» Сабатинівського ліцею імені Л.Т. Гавриша за ІІІ місце.

       Подяками  за відповідальність, почуття патріотизму, колективізму, вміння оцінювати свої вчинки, приймати рішення відповідно до ситуації та за активну участь у міських навчально-тренувальних змаганнях дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Джура» нагороджено команди:  «Степові орли» Благовіщенського ліцею «Інтелект», «Патріоти України»

Вільхівського ліцею імені Л.В.Куценка, «Побратими» Великотроянівського ліцею, «Незламні» Новоселицького ліцею, «Винищувачі» Грушківського ліцею та «Ягуари» Шамраївського ліцею.

       Щира вдячність керівникам закладів освіти громади, педагогам, які підготували команди, всім, хто взяв участь в організації та обслуговуванні заходу  та небайдужим батькам, які живуть справами своїх дітей. Лише в тісній співпраці: діти-батьки-педагоги-громадськість  ми подолаємо будь-які труднощі і з впевненістю зможемо сказати, що в єдності – наша сила!

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь