Благовіщенська міська територіальна громада

Голованівського району Кіровоградської області

Відбулося засідання виконавчого комітету Благовіщенської міської ради.

Дата: 30.11.2023 15:30
Кількість переглядів: 117

Фото без опису30 листопада  відбулося засідання виконавчого комітету Благовіщенської міської ради. Порядок денний складався з двадцяти чотирьох питань.

З проектом бюджету міської територіальної громади на 2024 рік ознайомила присутніх Тетяна ПЛУТАРЄВА, – начальник управління фінансів та економічного розвитку міської ради.

Володимир ЛУЦЕНКО, - начальник відділу освіти та молоді міської ради проінформував про хід створення умов для безбар’єрного доступу та якісного навчання осіб з особливими освітніми потребами у закладах освіти Благовіщенської територіальної громади.

Олександр АРХІПОВ, - начальник відділу ЖКГ, містобудування та архітектури ознайомив членів виконавчого комітету  з питаннями відшкодування різниці між тарифами на житлово-комунальні послуги, які надаються БМП «Комунальник», встановленими в економічно обґрунтованому розмірі, та такими, які фактично застосовувались;    присвоєння адреси об'єкту будівництва; надання дозволу на видалення зелених насаджень та про взяття на квартирний облік.

Про виконання Комплексної програми запобігання та реагування на надзвичайні ситуації техногенного та природного характеру на території Благовіщенської територіальної громади на 2021-2025 роки та  про розгляд довідки за результатами перевірки здійснення делегованих повноважень виконавчим комітетом міської ради щодо вирішення в установленому законодавством  порядку питань цивільного захисту, визначених ст.36 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,  прозвітувала Світлана ГОНЧАРУК, – головний спеціаліст з питань оборонної роботи цивільного захисту міської ради.

Особливу увагу приділено питанням, які стосуються соціального  захисту дітей та осіб похилого віку.

З розглянутих  питань прийнято відповідні рішення.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь