Благовіщенська міська територіальна громада

Голованівського району Кіровоградської області

Благовіщенські гандболісти – чемпіони області!

Дата: 18.12.2023 11:06
Кількість переглядів: 102

Фото без опису15 грудня в м. Кропивницький пройшов чемпіонат області з міні-гандболу серед юнаків та дівчат 2014-2015 року народження, в якому наймолодша група відділення гандболу Благовіщенської дитячої спортивної школи вперше взяла участь.

8 команд з усієї області були поділені на дві підгрупи. Перемігши команди Знамʼянка-2 та з міста Кропивницький, наші юні гандболісти вийшли до фіналу змагань, де зустрілися із дуже сильною командою Знамʼянка-1, яка стала переможницею у своїй підгрупі. Важкими були тільки перші хвилини тайму, далі вся гра проходила під контролем наших гандболістів. У підсумку впевнена перемога з рахунком 11:8 на користь Благовіщенських спортсменів.

Чемпіонами області стали: Арсеній Гончарук, Богдан Зеленяк, Тимур Катюжанський, Денис Шмиголь, Нікіта Куприйчук, Данило Пісецький, Максим Скрипник, Михайло Цегельнюк. Тренери команди: Кравець Михайло та Русавський Олександр. 

Цим змаганням передував виїзд на чемпіонат Одеської області, де зараз наша команда за результатами другого туру перебуває на третьому місці. 23 грудня запланована участь у Новорічному турнірі з гандболу в смт. Доманівка.

Спортсмени висловлюють щиру подяку Олександру Анатолійовичу Паламарчуку за можливість поїхати на всі ці змагання. Земляк не вперше допомагає спортсменам та разом з ними радіє перемогам. Вітаємо юних чемпіонів та їх тренерів із та бажаємо результативних змагань у подальшому.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь