Благовіщенська міська територіальна громада

Голованівського району Кіровоградської області

ПАМ’ЯТАЄМО. ВШАНОВУЄМО. ДЯКУЄМО

Дата: 01.01.2024 09:03
Кількість переглядів: 175

Фото без описуБлаговіщенська громада вшановує пам’ять Героя-земляка жителя села Шамраєве Малярчука Петра Тимофійовича, який загинув 01 січня 2023 року, захищаючи країну, у важких боях на Донеччині поблизу Бахмута.

Петро Тимофійович народився 3 квітня 1977 року в селі Шамраєве. Після закінчення школи навчався в Ульяновському професійно-технічному училищі, де здобув професію муляра-штукатура. У 2014 році Петро Тимофійович пішов захищати країну, був учасником Антитерористичної операції, а у 2018 році продовжив контракт.

З 26 лютого 2022 року разом з іншими земляками Петру Тимофійовичу знову довелося боронити державу. Спочатку на Херсонському напрямку, а згодом і Донецькому, де і зараз ведуться запеклі важкі бої.

Розділяємо біль утрати разом із рідними та друзями Петра Тимофійовича. Висловлюємо щирі співчуття дітям, дружині Ганні Миколаївні, батькам Катерині Пилипівні та Тимофію Івановичу, рідним і близьким Петра Тимофійовича. Низький уклін нашому воїну-захиснику та усім, хто поліг за незалежну країну і мирне майбутнє, за кожного її жителя та назавжди залишиться в наших серцях! Вічна слава Герою! Пам’ятаємо кожного.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь