Благовіщенська міська територіальна громада

Голованівського району Кіровоградської області

Відбулося засідання виконавчого комітету

Дата: 25.01.2024 15:30
Кількість переглядів: 117

 Фото без опису25  січня 2024 року відбулося засідання виконавчого комітету Благовіщенської міської ради. Порядок денний складався з двадцяти чотирьох питань.

З  роботою управління фінансів та економічного розвитку міської ради у 2023 році ознайомила присутніх Тетяна ПЛУТАРЄВА, – начальник управління фінансів та економічного розвитку міської ради. Володимир ЛУЦЕНКО, - начальник відділу освіти та молоді міської ради, проінформував про результати роботи відділу освіти та молоді Благовіщенської міської ради у 2023 році та завдання на 2024 рік.

Стосовно фінансово-господарської діяльності комунального некомерційного підприємства “Благовіщенська лікарня” Благовіщенської міської ради за 2023 рік інформував головний лікар КНП Леонід СЕМКО.

Олександр АРХІПОВ, - начальник відділу житлово-комунального господарства, містобудування та архітектури ознайомив членів виконавчого комітету  з питанням «Про погодження інвестиційних програм у сфері житлово-комунальних послуг Благовіщенського міського підприємства «Комунальник»».

            Начальник загального відділу міської ради Олександр СТАХ надав інформацію з питань  роботи  виконавчого комітету міської ради із зверненнями громадян та  затвердження інформаційних та технологічних карток адміністративних послуг, що надаються через відділ «Центр надання адміністративних послуг» Благовіщенської міської ради.

      Особливу увагу приділено питанням, які стосуються соціального  захисту дітей та осіб похилого віку.

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь