Благовіщенська міська територіальна громада

Голованівського району Кіровоградської області

Громада оплакує свого Героя

Дата: 02.02.2024 16:47
Кількість переглядів: 145

Фото без описуЗ великим сумом і глибокою скорботою повідомляємо про непоправну втрату для Благовіщенської громади. Під час виконання бойового завдання, в ході ведення бойових дій  в Донецькій області 31 січня 2024 року загинув житель Благовіщенського Рябоконь Роман Володимирович.

Рябоконь Роман Володимирович народився 1 травня 1993 року в місті Ульяновка. Рано осиротівши, виховувався бабусею. У 2001 році пішов до середньої школи №2, яку закінчив у 2010-му. Своє доросле життя Роман Володимирович присвятив пожежно-рятувальній справі. У 2010 вступив до Черкаського інституту цивільного захисту України за напрямом підготовки «Пожежна безпека». У 2014 році розпочав трудову діяльність в Благовіщенському районному відділі управління Державної служби з надзвичайних ситуацій України в Кіровоградській області та продовжував навчання вже заочно.

Одружився. У 2015 році у Романа Володимировича та Світлани Миколаївни народилася донечка Вероніка.

12 липня 2023 року Роман Володимирович був призваний на військову службу і брав безпосередню участь у заходах, необхідних для забезпечення оборони України, захисту безпеки населення та інтересів держави у зв’язку з військовою агресією російської федерації проти України.

31 січня 2024 року командир аеромобільного взводу молодший лейтенант Роман Рябоконь, виявивши стійкість і мужність, загинув у бою за нашу Батьківщину.

Добрий і надійний товариш, товариський і привітний, завжди усміхнений – таким Романа Володимировича назавжди запам’ятають колеги, друзі, жителі міста.

Висловлюємо щирі співчуття рідним та близьким: Світлані Миколаївні та донечці Вероніці, друзям, колегам. Благовіщенська громада розділяє ваш біль та схиляє голови в глибокій скорботі.

Спочивайте з миром, Романе Володимировичу. Світлу память про Вас збережемо назавжди.

Інформацію щодо прощання із Героєм буде повідомлено згодом

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь