Благовіщенська міська територіальна громада

Голованівського району Кіровоградської області

Другий етап змагань «Пліч-о-пліч» стартував у Благовіщенській громаді

Дата: 05.02.2024 16:16
Кількість переглядів: 116

Фото без опису05 лютого 2024 року у Благовіщенській громаді стартував другий етап змагань «Всеукраїнських шкільних ліг пліч-о-пліч». Проєкт «Пліч-о-пліч» на першому етапі охопив усі освітні заклади Благовіщенської громади, де в змаганнях зареєструвалися 112 команд, а це понад 1000 учнів із 16 закладів освіти громади. Школярі змагаються у пяти видах спорту: футзал, баскетбол, волейбол, спортивне орієнтування, черліденг.

Зусилля організаторів даного проекту спрямовані на розвиток фізичної культури і спорту, формування в молоді свідомої мотивації до здорового способу життя, стимулювання замученості дітей і молоді до спорту.

«Ці змагання не лише про фізичну культуру, адже спорт тренує не лише тіло. Спорт загартовує характер, допомагає соціалізуватися, об’єднує у спільноти друзів, покращує емоційний стан та поліпшує загальне самопочуття, що особливо цінно сьогодні», - зазначила під час відкриття другого етапу змагань заступник Благовіщенського міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Ліна ВЕРБЕЦЬКА, та побажала юним спортсменам сил та наснаги.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь