Благовіщенська міська територіальна громада

Голованівського району Кіровоградської області

Шановні жителі Благовіщенської  громади!

Дата: 24.02.2024 08:01
Кількість переглядів: 55

Фото без описуСьогодні виповнюється два роки від початку повномасштабної загарбницької війни російської федерації проти України. Два роки, відколи наше з вами життя змінилося назавжди, розділилося на «до» і «після». Український народ продемонстрував світові приклади мужності, сміливості, стійкості, непокори, а найголовніше єдності перед жорстоким ворогом. Але ціна, на жаль, у цієї війни занадто висока…

Сили оборони, які борються за країну, поклали нашу безпеку та свободу на свої плечі. Щиро дякую Героям за незламність духу, честь і відвагу! Ви пишете історію нової, вільної, нескореної України.

Наші серця щемлять від болю за загиблими і за кожну родину, яка втратила найдорожчих: своїх синів, братів, чоловіків, наших земляків, які віддали власне життя, захищаючи країну від російської агресії. Низький уклін, вічна вдячність і шана.

Дякую кожному жителю громади, хто допомагав і продовжує допомагати військовим. Наша підтримка для них є дуже важливою, адже захисники мають знати, що ми всі стоїмо разом з ними і лише разом здолаємо ворога.

Волонтерська робота, підтримка внутрішньо переміщених осіб, збір та відправка гуманітарної допомоги або фінансова допомога - уся ця праця є надзвичайно цінною та важливою для нашої громади. Ви на місцях є прикладом того, як важливо бути українцем та підтримувати  тих, хто потребує допомоги найбільше. Згуртовуймося і надалі, адже вистояли – значить Переможемо!

Слава Україні! Слава її Героям!

Благовіщенський міський голова Віталій ДОВГОПОЛИЙ.                                                      

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь