Благовіщенська міська територіальна громада

Голованівського району Кіровоградської області

ЗАВЕРШЕНО ДРУГИЙ ЕТАП ЗМАГАНЬ З ФУТЗАЛУ У РАМКАХ ПРОЕКТУ «ПЛІЧ-О-ПЛІЧ»

Дата: 01.03.2024 15:25
Кількість переглядів: 63

Фото без описуСьогодні у Шамраївському ліцеї відбулися змагання з футзалу в рамках проєкту «Всеукраїнські шкільні ліги. Пліч-о-пліч». Вісім команд: Грушківського, Лозуватського, Новоселицького, Шамраївського двох Благовіщенських ліцеїв і Кам’янобрідської гімназії змагалися за вихід до фіналу. Право на участь у другому етапі вибороли команди Благовіщенського ліцею «Інтелект», Благовіщенського  академічного ліцею «Лідер», Грушківського та Великотроянівського ліцеїв.

За результатами змагань переможцями стали: І місце - команда Благовіщенського академічного ліцею «Лідер», друге місце посіла команда Благовіщенського ліцею «Інтелект», а третє за футболістами Великотроянівського ліцею. Юні спортсмени показали гідну гру, а по завершенню турніру переможці отримали футбольні м’ячі та були нагороджені дипломами і медалями.

«Наші діти заслуговують на повноцінне дитинство та мають відчути ці щемкі моменти змагань. Вони мають підтримувати своє здоров'я та займатись спортом. Дякуємо нашим захисникам за цю можливість», – зазначила секретар міської ради Тетяна Копієвська, вітаючи учасників змагань.

Дякуємо всім, хто долучився до організації та проведення змагань, а також нашим захисникам  за можливість жити, творити та змагатися.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь