Благовіщенська міська територіальна громада

Голованівського району Кіровоградської області

Відбувся другий етап змагань з баскетболу у рамках проєкту "Пліч-о-пліч"

Дата: 06.03.2024 14:10
Кількість переглядів: 127

Фото без описуСьогодні у Благовіщенському академічному ліцеї «Лідер» відбулися змагання з баскетболу в рамках проєкту «Всеукраїнські шкільні ліги. Пліч-о-пліч». Участь у другому етапі взяли команди юнаків Благовіщенських ліцеїв «Інтелект» та «Лідер» та Новоселицького ліцею, а також дві команди дівчат Благовіщенського ліцею «Інтелект».

За результатами змагань переможцями стали команди юнаків та дівчат Благовіщенського ліцею «Інтелект», друге місце посіла команда Благовіщенського академічного ліцею «Лідер», а третє за баскетболістами Новоселицького ліцею.

«Ви, юні спортсмени, сьогодні показали насичені і напружені змагання, цікаву гру, будучи достойними суперниками і у той же час друзями, - зазначив у привітальному слові заступник Благовіщенського міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Ігор МАКСЮТЕНКО. – Бажаю вам успіхів у подальших етапах змагань та продовжувати займатися спортом, адже це запорука вашого здоров’я».

 Учасники змагань отримали баскетбольні м’ячі та були нагороджені дипломами і медалями, а переможці - кубками.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь