Благовіщенська міська територіальна громада

Голованівського району Кіровоградської області

Червоний Хрест у Благовіщенському продовжує роботу

Дата: 07.03.2024 13:13
Кількість переглядів: 89

Фото без опису05 березня 2024 року Благовіщенську громаду відвідали представники Данської організації Червоного хреста, Національного комітету та Кіровоградської обласної організації Червоного Хреста. Приводом для візиту стало «новосілля» нашої місцевої організації, яка переїхала у нове приміщення. На одній із чергових сесій Благовіщенської міської ради депутати підтримали ініціативу на розміщення організації у колишньому приміщенні фізіотерапевтичного відділення лікарні. І хоча ремонтні роботи ще повністю не завершені, але працівники Благовіщенської організації вже приймають відвідувачів і надають допомогу.

Гості ознайомилися із роботою підрозділу, висловили подяку міській раді за допомогу і всебічну підтримку та сподівання на подальшу співпрацю.

Як зазначив Благовіщенський міський голова Віталій ДОВГОПОЛИЙ, Червоний Хрест у нашій громаді відновив роботу одним із перших в регіоні та робить важливу і необхідну справу, зокрема, допомагає малозабезпеченим та внутрішньо переміщеним сім’ям. Він подякував місцевим волонтерам, які допомагають доставити і розвантажити гуманітарну допомогу, та висловив запевнення щодо подальшої підтримки.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь