Благовіщенська міська територіальна громада

Голованівського району Кіровоградської області

Громада оплакує свого Героя

Дата: 12.03.2024 15:51
Кількість переглядів: 282

Фото без описуБлаговіщенська громада отримала болючу звістку з фронту. Під час виконання бойового завдання у Волноваському районі Донецької області 10 березня 2024 року загинув наш земляк Ясінський Максим Олегович.

Максим Ясінський народився 10 серпня 1991 року у селі Новоселиця. Навчаючись у  Новоселицькій середній школі, захоплювався історією, був активним учасником і переможцем багатьох олімпіад та конкурсів. Тож вибір професії для нього був очевидним: після завершення 11 класу вступив до Уманського педагогічного університету на історичний факультет. Його щирість, доброта і товариськість притягували людей, тож мав багато друзів. Після закінчення навчання, Максим Олегович проживав і працював в м. Умань.

У перший день повномасштабного вторгнення наш земляк разом із багатьма українцями пішов до лав територіальної оборони і став на захист своєї країни. На початку 2024 року молодший лейтенант М. Ясінський  пройшов військову підготовку у Німеччині. Він був надійним побратимом, вірним своєму слову і ділу.  На жаль, 10 березня, виконуючи бойове завдання, відданий військовій присязі на вірність Українському народу,  т.в.о. командира стрілецької роти  Максим Ясінський загинув.

Висловлюємо щирі співчуття батькам Олегу  Васильовичу та Світлані Олександрівні, сестрі Вікторії, нареченій Анні, всім рідним, друзям та близьким Максима Олеговича, розділяємо вашу непоправну втрату. Нехай вічною буде пам’ять про усіх Героїв, які віддали життя за мир у нашій країні, за нас усіх.

Інформацію щодо прощання із Героєм буде повідомлено згодом.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь