Благовіщенська міська територіальна громада

Голованівського району Кіровоградської області

Відбулося пленарне засідання сесії міської ради

Дата: 15.03.2024 15:49
Кількість переглядів: 108

Фото без опису15 березня 2024 року відбулося чергове 41-е пленарне засідання сесії Благовіщенської міської ради, яке тривало майже чотири години. Депутати розглянули 73 питання порядку денного, серед яких найобємнішим був звіт Благовіщенського міського голови про роботу за 2023 рік. Віталій Довгополий проаналізував основні напрямки роботи міської ради. Звіт голови базувався не лише на сухих статистичних даних, а було акцентовано увагу на соціальних питаннях та підтримці військовослужбовців. Віталій Петрович подякував усім жителям територіальної громади, які допомагають і роблять внесок кожен на своєму місці.

Депутати заслухали звіти про роботу за 2023 рік Сектору №2 поліцейської діяльності (м. Благовіщенське) Голованівського районного відділу поліції ГУНП у Кіровоградській області,  КНП «Благовіщенська лікарня» Благовіщенської міської ради, КНП «Центр первинної медико-санітарної допомоги Благовіщенської міської ради», управління фінансів та економічного розвитку  міської ради, відділів освіти та молоді і культури, туризму та спорту міської ради.

Тетяна ПЛУТАРЄВА детально проаналізувала виконання бюджету Благовіщенської міської територіальної громади за 2023 рік та зазначила запропоновані відповідно до клопотань головних розпорядників коштів зміни до бюджету громади на 2024 рік. Значний обсяг (майже 50) складали земельні питання.

З усіх розглянутих питань прийнято відповідні рішення.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь