Благовіщенська міська територіальна громада

Голованівського району Кіровоградської області

ПАМ’ЯТАЄМО. ВШАНОВУЄМО. ДЯКУЄМО

Дата: 18.03.2024 09:37
Кількість переглядів: 102

Фото без описуБлаговіщенська громада вшановує пам’ять Героїв-земляків Барського Сергія Володимировича та Коханського Володимира Олеговича, які загинули, захищаючи Україну та кожного з нас.

Барський Сергій Володимирович народився 27 листопада 1992 року. Після закінчення школи навчався в Ульяновському професійно-технічному училищі, здобувши професію водія-автокрановщика. Далі була служба в лавах Збройних Сил України, після якої повернувся до рідного села. У 2014 році, коли розпочалася війна, Сергій Володимирович пішов захищати країну, взявши участь в Антитерористичній операції. Повернувшись додому, працював далекобійником. У лютому 2022 року Сергій разом з іншими військовозобовязаними був мобілізований. 18 березня 2022 року його життя обірвалося поблизу Миколаєва.

Коханський Володимир Олегович народився в с. Данилова Балка 04 серпня 1997 року. Дитинство його пройшло в Лозуватій, де закінчив 9 класів загальноосвітньої школи. Потім навчався в Благовіщенському професійно-технічному училищі, працював у сільськогосподарському товаристві «Зоря». 18 березня 2023 року в результаті артилерійського обстрілу в районі населеного пункту Оріхово-Василівка Бахмутського району Донецької області  Володимир Олегович загинув.

Щирі співчуття рідним та близьким Сергія Барського та Володимира Коханського. Вони віддали своє життя за Україну, за кожного її жителя та назавжди залишаться в наших серцях! Вічна слава Героям! Пам’ятаємо кожного.

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь