Благовіщенська міська територіальна громада

Голованівського району Кіровоградської області

Громада оплакує свого Героя

Дата: 24.03.2024 09:02
Кількість переглядів: 132

Фото без описуУ жорстокій війні з російським агресором поліг житель нашої громади Мельник Олег Володимирович. Більше року Олег Володимирович був у числі зниклих безвісти. На жаль, родина отримала підтвердження про втрату сина, чоловіка, батька та брата.

Олег Володимирович Мельник народився 18 серпня 1980 року у селі Йосипівка. У 1997 році закінчив Йосипівську середню школу, а згодом отримав спеціальність газоелектрозварювальника в Ульяновському професійному училищі. Після проходження військової служби, Олег Володимирович повернувся у рідне село, працював у колгоспі, пізніше у «Київ Макстрой». Згодом переїхав до Благовіщенського.

21 грудня 2022 року Олег Мельник був мобілізований для захисту країни від російського агресора. Вже за кілька днів звязок із ним рідні втратили. 26 грудня 2022 року Олег Володимирович загинув при виконанні бойового завдання неподалік м. Бахмут Донецької області.

Щиро співчуваємо матері Катерині Анатоліївні, дружині Олені Віталіївні, дітям Роману та Олесі, братам Ігорю, Олександру, Петру, рідним та близьким Олега Мельника, розділяємо біль вашої втрати та схиляємо голови в глибокій скорботі. Низький уклін воїну-захиснику, світла і вічна пам’ять Герою!

Прощання із Олегом Мельником відбудеться 26 березня 2024 року об 11.00 за адресою: с. Йосипівка, вул. Шеченка, 3.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь