Благовіщенська міська територіальна громада

Голованівського району Кіровоградської області

Вічна пам’ять Герою!

Дата: 25.03.2024 13:03
Кількість переглядів: 128

Фото без описуЗнову сумна звістка надійшла до нашої громади. 16 березня 2024 року під час ведення бойових дій в районі н.п. Мар'їнка Донецької області, отримавши поранення несумісні з життям, загинув Жигун Борис Михайлович.

Народився Жигун Борис Михайлович 30.08.1990 року в селі Люшнювате Голованівського району. Навчався в Люшнюватській загальноосвітній школі. Після закінчення 9 класу здобув професію  електромеханіка у Голованівському ПТУ. Одружився. У подружжя народилася донечка. Згодом сім'я переїхала до Одеської області.

10 листопада 2023 року Борис Михайлович був призваний на військову службу. Був надійним побратимом і вірним товаришем. Вірно і мужньо проходив службу у Збройних силах України і загинув як Герой, поклавши життя за нас, за вільне майбутнє наших нащадків і незалежність України.

Висловлюємо щирі співчуття матері Наталії Іванівні, донечці Віолеті, сестрі Марії та брату Сергію, рідним та близьким Бориса Михайловича, розділяємо біль вашої втрати. Низький уклін воїну-захиснику.

Прощатимуться із Борисом Жигуном у с. Лозувата. Про дату і час  повідомимо додатково.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь