Благовіщенська міська територіальна громада

Голованівського району Кіровоградської області

У Благовіщенській громаді відбулися змагання з черліденгу

Дата: 27.03.2024 13:20
Кількість переглядів: 212

Фото без описуУ Благовіщенській міській територіальній громаді відбулися змагання ІI (територіального) етапу з черліденгу серед команд закладів загальної середньої освіти у рамках Всеукраїнського проєкту «Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги» під гаслом «РАЗОМ ПЕРЕМОЖЕМО».

Черліденг – це вид спорту, який  поєднує елементи шоу і видовищних видів спорту (танці, гімнастику, акробатику), а також командну підтримку та позитивні емоції. Основна мета черліденгу – це підтримка спортивних команд і створення позитивного настрою серед глядачів. До участі у змаганнях долучилися команди Лозуватського, Синьківського, Новоселицького, Грушківського, Великотроянівського, Шамраївського ліцеїв та Благовіщенського академічного ліцею «Лідер» з числа учнів 4-6 класів.

Змагання з  цього виду спорту проводяться у громаді вперше. Тож командам за короткий проміжок  часу вдалося підготуватися до яскравих виступів та продемонструвати свої вміння. Гарні постановки, цікаві виступи, яскраві костюми - все це демонстрували команди, дивуючи та вражаючи суддів і глядачів. У своїх же виступах черлідерки дякували ЗСУ за можливість брати участь у спортивних змаганнях.

За підсумками суддівського оцінювання перемогу здобула команда Благовіщенського академічного ліцею «Лідер», ІІ місце у команди Шамраївського ліцею, ІІІ місце у команди Великотроянівського ліцею.

Юних, енергійних і талановитих черлідерок та їх наставників привітала заступник Благовіщенського міського голови Ліна ВЕРБЕЦЬКА та побажала перемоги у ІІІ (районному) етапі змагань, який відбудеться вже 6 квітня на базі Благовіщенського академічного ліцею «Лідер». 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь