Благовіщенська міська територіальна громада

Голованівського району Кіровоградської області

Засідання виконавчого комітету Благовіщенської міської ради

Дата: 28.03.2024 14:19
Кількість переглядів: 107

Фото без опису28  березня 2024 року відбулося засідання виконавчого комітету Благовіщенської міської ради. Порядок денний складався із сімнадцяти питань. Про  роботу відділу культури, туризму та спорту міської ради прозвітував КУЦЕРДА Андрій - начальник відділу культури, спорту та туризму міської ради. Директор Центру надання соціальних послуг Благовіщенської міської ради ПОШИМБАЙЛО Олена інформувала про стан надання соціальних послуг Центром надання соціальних послуг Благовіщенської міської ради.

      Стосовно внесення змін у штатні розписи комунальних підприємств «Трудовий архів» та «Комсервіс», надання дозволу на видалення зелених насаджень, а також про затвердження переліку суспільно корисних робіт в умовах воєнного стану на території Благовіщенської територіальної громади у 2024 році  та про  внесення змін до рішення виконавчого комітету міської ради від 29 лютого 2024 року №51 «Про затвердження переліку об’єктів та видів громадських робіт для неповнолітніх, засуджених до кримінального покарання у виді громадських робіт» інформувала керуюча справами (секретар) виконавчого комітету міської ради  ДОЦЕНКО Світлана.

      Директор КНП “Благовіщенська лікарня” Благовіщенської міської ради СЕМКО Леонід  ознайомив присутніх зі станом проходження медичних оглядів працівниками підприємств, закладів громадського харчування і торгівлі.

      Особливу увагу приділено питанням, які стосуються соціального  захисту дітей та осіб похилого віку.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь