Благовіщенська міська територіальна громада

Голованівського району Кіровоградської області

Визначено переможців району із черліденгу

Дата: 06.04.2024 12:45
Кількість переглядів: 90

Фото без опису06 квітня, у міжнародний день спорту на благо миру та розвитку, Благовіщенська громада приймала районні змагання із черліденгу, які проводяться у рамках проєкту «Пліч-о-пліч. Всеукраїнські шкільні ліги». Право змагатися отримали кращі з кращих шкільних команд Вільшанської, Благовіщенської, Гайворонської, Перегонівської та Голованівської територіальних громад Голованівського району.

Перший заступник начальника Голованівської районної військової адміністрації Юрій ГОЛОВАНЬ та заступник Благовіщенського міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Ліна ВЕРБЕЦЬКА привітали юних черлідерок та їх наставників, побажали і надалі активно тренуватися та досягати успіху.

Черліденг – це емоційні, енергійні, дуже естетичні та атмосферні змагання. Показавши фізичну підготовку, майстерність та волю до перемоги, на думку журі, найкраще справилися із завданням команди Гайворонської міської ради – І місце, Голованівської селищної ради – ІІ місце та Благовіщенської міської ради – ІІІ місце.

Вітаємо призерів, бажаємо гідно представити район на рівні області та дякуємо Збройним Силам України за можливість проводити заходи для дітей.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь