Благовіщенська міська територіальна громада

Голованівського району Кіровоградської області

Досягнення учнів – досягнення громади

Дата: 12.04.2024 13:10
Кількість переглядів: 74

Фото без описуВсеукраїнські шкільні олімпіади мають важливе значення як для особистісного розвитку учасників, так і для розвитку суспільства в цілому. Перемоги на олімпіадах важливі не лише для самих учасників, але й для всієї громади. Особливе місце серед олімпіадних наук займає історія. Участь в олімпіадах з історії допомагає учням краще зрозуміти минуле своєї країни, вивчити важливі події, постаті та процеси, що вплинули на формування сучасного суспільства, аналізувати, критично мислити, аргументувати власні висновки. Погодьтеся, що в сучасних реаліях такі вміння вкрай необхідні.

З 4 по 8 квітня 2024 року відбувся ІV етап XХVІ Всеукраїнської учнівської олімпіади з історії у м. Чернівці. Серед учасників заключного етапу – 129 школярів 8-11 класів з 22 областей України та міста Києва.

Кіровоградську область представляли 4 учасники, серед яких учениця 9-І класу Благовіщенського академічного ліцею «Лідер» ЛИТВИН Єлизавета Юріївна.

Щороку Ліза Литвин  дивує своїми високими досягненнями в учнівських олімпіадах. Щоразу це призові місця в районних та обласних етапах. Але цьогоріч  талановита  й обдарована дівчинка перевершила всі сподівання: на ІV етапі Всеукраїнської учнівської олімпіади з історії Ліза здобула ІІ місце!

Благовіщенська міська рада щиро вітає Єлизавету та її наставника з перемогою і гордиться своїми жителями. Бажаємо подальших успіхів на ниві наукових пізнань, невичерпної енергії, творчого натхнення та подальших перемог, а юним школярам - вірити у свої сили, впевнено йти до мети і брати приклад з наших успішних земляків!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь