Благовіщенська міська територіальна громада

Голованівського району Кіровоградської області

Шановні жителі Благовіщенської територіальної громади!

Дата: 16.04.2024 09:11
Кількість переглядів: 53

Фото без опису02 травня 2024 року з 08.00 до 12.00 фахівці виїзної бригади   КНП «Кіровоградська обласна станція переливання крові Кіровоградської обласної ради» будуть здійснювати забір донорської крові у м. Благовіщенське. Запрошуємо вас долучитися до добровільного донорства крові, яка в подальшому буде використана для надання медичної допомоги населенню області та для задоволення потреб сил оборони, постраждалим у прифронтових зонах.  

Фахівці безоплатно забезпечать проведення загального аналізу крові, визначення групи крові та резус фактору, огляд терапевта та аналіз на маркери інфекцій, що передаються з кров’ю. При собі обов'язково мати паспорт та ідентифікаційний номер.

Ваша активна участь - це не просто благородний вчинок, але й безцінний подарунок для тих, хто зараз знаходиться у небезпеці або потребує термінової медичної допомоги, включно з нашими відважними військовими та цивільними громадянами. Здайте кров – збережіть життя! Разом до Перемоги!

З базовими правилами підготовки до донації крові бажаючі можуть ознайомитися на сторінці Донор ЮА https://www.donor.ua/pages 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь