Благовіщенська міська територіальна громада

Голованівського району Кіровоградської області

Дорогі діти! Шановні батьки!

Дата: 01.06.2024 08:10
Кількість переглядів: 49

Фото без описуПерше червня - особливий день для дітей та усіх дорослих, які докладають зусилля для їх гідного виховання, - Міжнародний день захисту дітей.

Прикро, що українські діти навчилися жити в умовах нової реальності. Саме війна зробила наших дітей дорослішими. Але вони щиро вболівають за долю України, підтримують захисників та захисниць своїми малюнками, оберегами, відеозверненнями, збирають кошти для українських Героїв. Це їх внесок у Перемогу, за що велика подяка!

 Дуже хочеться, щоб наші діти щохвилини були радісними та щасливими. Саме для цього всі ми живемо та працюємо. І саме задля цього наші захисники сьогодні боронять рідну землю, щоб у вас, дорогі діти, завжди були сонячні ранки без сирен та страху, безтурботне дитинство, яскраві і неповторні враження, гарні друзі, світле майбутнє і мирне небо над головою!

Дякую усім, хто щоденно піклується про дітей – батькам, працівникам освіти, медицини, соціальної сфери. Особлива вдячність людям, які турбуються про дітей з особливими потребами.

Щиро зичу вам, любі хлопчики і дівчатка, нехай здійснюються світлі мрії і сподівання, а ви ростіть здоровими, розумними, веселими, люблячими та відповідальними. Мирного неба, сяючих посмішок, радісного та змістовного відпочинку під час літніх канікул!

Віталій ДОВГОПОЛИЙ,

Благовіщенський міський голова.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь