Благовіщенська міська територіальна громада

Голованівського району Кіровоградської області

Відбулося сорок третє засідання сесії міської ради

Дата: 14.06.2024 16:19
Кількість переглядів: 281

Фото без опису14 червня 2024 року відбулося сорок третє засідання сесії Благовіщенської міської ради. На початку сесії  представник Другого відділення Голованівського РТЦК та СП майор Шелестюк Віталій Олексійович вручив Бортник Таїсії Володимирівні, матері загиблого військовослужбовця Бортника Івана Миколайовича орден «За мужність ІІІ ступеня» (посмертно) та нагрудний знак. За дорученням Президента України міський голова Віталій Довгополий вручив Нікитич Наталії Андріївні посвідчення до почесного звання України «Мати-героїня» та нагрудний знак. На сесії міської ради були відзначені учні-переможці всеукраїнських учнівських олімпіад, інтелектуальних конкурсів всеукраїнського і міжнародного рівнів та педагоги, які їх підготували.

Під час засідання розглянуто 87 питань. Зокрема, були внесені зміни до фінансового плану КНП «Благовіщенська лікарня» Благовіщенської міської ради на 2024 рік та Програм «Про внесення змін до Комплексної програми запобігання та реагування на надзвичайні ситуації техногенного та природного характеру на території Благовіщенської міської територіальної громади на 2022-2026 роки» та «Про внесення змін до Комплексної програми соціального захисту малозабезпечених верств населення, осіб з інвалідністю, ветеранів війни, праці та громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи, які проживають на території Благовіщенської міської територіальної громади,  на 2021-2025 роки».

Найдовше депутати обговорювали питання щодо внесення змін та доповнень до бюджету Благовіщенської міської територіальної громади на 2024 рік. На галузь «Охорона здоров’я» виділено 2 млн 292 тис. грн., зокрема для придбання бензину на перевезення хворих до м.Гайворон для проведення гемодіалізу; виплати заробітної плати та матеріальної допомоги на оздоровлення; придбання безконтактного тонометра TonoVue-P Crystaivue з функцією пахіметрії  СФ; пральної машинки; придбання вугілля, бензину та дизельного палива.

На відшкодування різниці в тарифах Благовіщенському МП «Комунальник» на житлово-комунальні послуги для населення»  передбачено  254 тис 496,99 грн.

На галузь «Освіта» виділено 2 млн 862,940 тис. грн. Зокрема, на ремонт асфальтного покриття на територіях освітніх закладів с. Новоселиця – 290 тис. грн, с. Лозувата – 360 тис. грн; ремонт спортивних залів освітніх закладів с.Вільхове – 188 тис. грн, с. Новоселиця – 200 тис. грн; придбання комп’ютерної техніки для  Даниловобалківського закладу освіти – 180 тис. грн; придбання котла для Вільхівського закладу освіти -  252 тис 800 грн; на поточний ремонт приміщення їдальні у Великотроянівському закладі освіти - 370 тис. грн.; грошову винагороду керівникам гуртків за підготовку призерів всеукраїнських, міжнародних конкурсів  та переможцям – 63 тис. грн.; на ремонт укриттів та шкільних автобусів, оплату енергоносіїв, харчування дітей пільгових категорій та інше.

На сесії також розглянуто ряд земельних питань, з яких прийнято відповідні рішення. Детально з рішеннями можна ознайомитися на сайті Благовіщенської міської ради.

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь