Благовіщенська міська територіальна громада

Голованівського району Кіровоградської області

Ветеранський простір та психологічний хаб

17 Жовтня, 2024 р., 12:00
02 серпня 2024 року Уряд ухвалив постанову №881 «Деякі питання забезпечення інституту помічника ветерана в системі переходу від військової служби до цивільного життя». Даною постановою затверджено Порядок забезпечення інституту помічника ветерана в системі переходу від військової служби до цивільного життя, що дає старт запровадженню фахівців із супроводу ветеранів війни та демобілізованих осіб, який набрав чинності 07.08.2024 року. Вказаний порядок є стартом для повноцінного впровадження в Україні фахівців із супроводу ветеранів війни та демобілізованих осіб.
16 Жовтня, 2024 р., 13:17
У Держбюджеті на 2024 рік закладено близько 5,75 мільярда гривень на забезпечення житлом ветеранів війни та членів родин загиблих Захисників і Захисниць. Таким чином, може бути виплачена компенсація на придбання житла понад 2000 осіб за трьома програмами Мінветеранів. Про це повідомляє Урядовий портал.
10 Жовтня, 2024 р., 11:49
Шановні захисники й захисниці, розкажіть нам, зокрема, про таке:
22 Серпня, 2024 р., 15:05
З метою реалізації завдань, які стоять перед міською радою щодо підтримки військовослужбовців та членів їх сімей у 2024 році затверджено Комплексну програму соціальної підтримки військовослужбовців та членів їх сімей на 2024-2025 роки .
22 Серпня, 2024 р., 14:32
Соціальний захист військовослужбовців - діяльність  (функція) держави,  спрямована на встановлення системи правових і соціальних гарантій, що забезпечують реалізацію конституційних прав і свобод, задоволення  матеріальних  і  духовних  потреб військовослужбовців відповідно до особливого виду їх службової діяльності,  статусу  в суспільстві,  підтримання  соціальної  стабільності  у військовому середовищі. 
19 Серпня, 2024 р., 10:20
    Міністерство у справах ветеранів України для реалізації права особам, які звільняються або звільнені з військової служби, з числа ветеранів війни, осіб, які мають особливі заслуги перед Батьківщиною, членам сімей таких осіб (дружина (чоловік), малолітні, неповнолітні та повнолітні діти і батьки), постраждалим учасникам Революції Гідності та членам сімей загиблих (померлих) ветеранів війни і членам сімей загиблих (померлих) Захисників та Захисниць України відповідно до Закону України “Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту” на безоплатну психологічну допомогу інформує наступне.
12 Серпня, 2024 р., 08:44
Ви ветеран, що планує відкрити власний бізнес? Скористайтеся можливістю отримати до мільйона гривень на розвиток або запуск власної справи.
02 Серпня, 2024 р., 16:06
Український ветеранський фонд оголошує про старт конкурсу фінансування громадських організацій — Варто: шлях відновлення.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь